پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
توافقات اولیه با کاظمیان و معدنچی
مرجع خبری پرسپولیس : به گزارش مرجع خبری پرسپولیس در حالی که مذاکرات مسئولان این باشگاه با سه لژیونر شاغل در امارات آغاز شده ، توافقات اولیه میان مسئولان این باشگاه با جواد کاظمیان و مهرزاد معدنچی حاصل شده است .
باشگاه پرسپولیس هم اکنون مذاکره با سه لژیونر شاغل در امارات به نام های مهرزاد معدنچی ، جواد کاظمیان و ایمان مبعلی را در دستور کار خود قرار داده است که از این بین توافقات اولیه با دو بازیکن سابق این تیم یعنی معدنچی و کاظمیان در حال حصول است . گفته می شود ایمان مبعلی با مسئولان باشگاه استقلال تهران به توافق رسیده ضمن اینکه شایعاتی در خصوص حضور این بازیکن اهوازی در تیم فوتبال استیل آذین که به احتمال فراوان فصل آینده در لیگ برتر حضور خواهد داشت ، منتشر شده است . پیش از این نیز مسئولان باشگاه پرسپولیس نسبت به بازگرداندن دو بازیکن سابق خود به این تیم ابراز تمایل کرده بودند .
رحمتی تمام کرد! نیکبخت رفتنی شد
مرجع خبری پرسپولیس : نیکبخت، واعظی و سپهر مازادهای پرسپولیس / رحمتی چک گرفت، حمودی و آل نعمه میآیند
اینکه برخلاف همیشه و به جای عقب ماندن از قافله این بار مدیران پرسپولیس برای به رونق انداختن بازار نقل و انتقالات پیشقدم شدهاند، یعنی که همین روزها باید منتظر خداحافظی ستارههای سرخ باشیم
ورود پرسپولیسیها به بازار نقل و انتقالات در حالی صورت گرفت که آنها برای حفظ ستارههای امروزشان چارهای نیندیشیده بودند. البته پیش از آن صحبتهایی شده بود و در میان تمام اختلافات، تنها تمدید قرارداد بازیکنانی چون کریم باقری، علی کریمی، محسن خلیلی، پژمان نوری، رحمان رضایی و ایوان پتروویچ بود که مدیران باشگاه را بالاخره به یک اتفاق نظر رساند.
اینها قرار است تحت هر شرایطی، حفظ شوند. زارع، محمد و شیری هم که یک فصل دیگر قرارداد دارند و خیال باشگاه از بابت آنها راحت است. به این جمع قرار است بازیکنان دیگری هم اضافه شوند. لیست همان لیست قبلی است و رحمتی، آرفی، حمودی، آلنعمه، عقیلی، اشجاری و بائو بازیکنان مورد نظر پرسپولیس.
در واقع آنها طوری چشم مدیران را گرفتهاند که دیگر در باشگاه کسی خواهان ماندن بادامکی، منصوری، توره، حیدری، حقیقی، عبدی، خیرخواه، آتسوی و حتی نیکبخت نیست و این چند سرخپوش شاید فقط تا دو سه هفته دیگر میهمان پرسپولیس باشند. برای جایگزینی آنها هم فعلا با آرفی و بائو قراردادهایی دو ساله بسته شده و با آل نعمه هم به توافق رسیده اند و همین روزها او هم برای امضای قرارداد به تهران میآید.
توافقات نهایی با حمودی هم از مدتها قبل انجام شده و اگر تا امروز قراردادی به امضا نرسیده به خاطر توصیههایی است که مدیر برنامههای این بازیکن به او داشته و خواسته شد برای حضور در پرسپولیس عجله نکند. آن طرف، هادی عقیلی بابت نیمکتنشینیهای آن سالها هنوز دلخور است و فعلا نتوانسته برای سرخپوش شدن دوباره، با خودش کنار بیاید.
ماجرای سیدمهدی رحمتی و حضورش در پرسپولیس اما با همه فرق میکند. خودش گفته
که برای فصل تازه تصمیمی نگرفته و مدیرعامل پرسپولیس هم در ادامه پنهان کاریهایش تأکید دارد که مذاکره دوبارهای با این دروازهبان صورت نگرفته. حال آنکه نزدیکان رحمتی خبر میدهند که او نزدیک به سه ماه قبل با پرسپولیسیها به توافق رسیده. قرارداد داخلی یک سالهاش را امضا کرده و حتی چک اولش را هم از حسین هدایتی گرفته!
حضور او به خودی خود تغییرات تازهای را رقم میزند. همین ابتدای فصل هم به خاطر رقابت با رحمتی بود که مهدی واعظی حاضر شد قراردادش را تمدید کند اما بدون شک دروازهبان همیشه معترض همان طور که یکی دو هفته قبل گفته بود این بار پرسپولیس را ترک خواهد کرد. به ویژه که باشگاه و مدیرانش هم نظر چندان مثبتی روی او ندارند و ادامه همکاری و تمدید قرارداد با میثاق معمارزاده را ترجیح می دهند. در واقع میثاق تنها دروازهبانی است – از جمع دروازهبانهای فعلی- که باشگاه تصمیم به تمدید قراردادش گرفته و با حضور او و رحمتی دیگر نیازی به مهدی واعظی و علیرضا حقیقی نیست. البته به شرطی که حقیقی دیگر به نفر سوم بودن قناعت نکند و مثل واعظی، او هم تصمیم به رفتن بگیرد.
در این میان، موضوعی هست که تأثیرش در یارگیریهای پرسپولیس را نمیشود نادیده گرفت و آن اختلافات مدیریتی است. کمیته سه نفره نقل و انتقالات باشگاه که قرار بود متشکل از انصاریفرد، فرخزادی و آخوندی باشد و وعدهاش را داده بودند، هنوز تشکیل نشده.
مدیرعامل و هیات مدیره هم به تکرویهایشان در دو مسیر متفاوت مشغولند و درباره لیست خرید باشگاه، کوچکترین توافق میان آنها دیده نمیشود و هر کدام با هر بازیکنی که دوست دارند و هر طور دلشان میخواهد مشغول مذاکرهاند و بالاخره اینکه همین اختلافات شاید دلیلی شود برای اینکه پرسپولیس با همان سرعتی که قدم به بازار نقل و انتقالات گذاشت، حذفی نابه هنگام از این گردونه داشته باشد
آرفی : پرسپولیس مثل بارسلوناست !
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت : پرسپولیس در ایران مثل بارسلوناست !
در حالي كه فصل نقل و انتقالات هنوز شروع نشده، عباس انصاريفرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس شروع به مذاكره با بازيكنان مختلف كرده تا آنها را پرسپوليسي كند. در بين بازيكناني كه انصاريفرد قول قرمزپوش شدن را از آنها گرفته اشپيتيم آرفي خريد ويژهاي است. مهاجم آلمانی( کوزوویی الاصل) و گلزن فصل گذشته پيام در شرايطي در يك توليدي ورزشي با لباس پرسپوليس عكس گرفت كه همه انتظار داشتند او راهي استقلال شود اما دلارهاي بيشتر او را پرسپوليسي كرد. البته هنوز قرارداد او با پرسپوليس رسمي نشده و گويا اين وسط مشكلاتي وجود دارد. اينطور كه به نظر ميرسد آرفي بايد 22 ميليون تومان ماليات به اداره دارايي پرداخت كند تا بتواند مجوز كارش در ايران را تمديد كند، موضوعي كه اشپيتيم را ناراحت كرده است. او كه ديروز براي تعطيلات راهي آلمان شد، ميگويد
:«واقعا نميدانم چه بگويم. اين مشكلي است كه بين من و باشگاه پيام وجود دارد. در طول يك سالي كه در پيام بودم فقط با اين تيم در مورد مسايل مالي مشكل داشتم.»
pnnc : الان كه ديگر مشكل مالي هم نبايد داشته باشي، چون پرسپوليس رقم خوبي به تو پرداخت خواهد كرد ؟
نميدانم چرا شما خبرنگاران ايراني اينقدر دنبال اين هستيد كه مبلغ قرارداد بازيكنان را بدانيد در آلمان اصلا از اين خبرها نيست و آنجا ميدانند كه اين مساله يك موضوع شخصي است.
pnnc : به هر حال روزنامههاي زيادي در مورد رقم قرارداد تو با پرسپوليس خبر نوشتند. ميگويند تو براي دو سال 700 هزار يورو از اين تيم ميگيري ؟
اگر اينطوري است اصلا تو بنويس كه من براي يك سال 5/1 ميليون دلار ميگيرم؛ رقمي كه واقعيت ندارد. به نظرم آنهايي كه هيچ چيزي در مورد رقم قرارداد من با پرسپوليس نميدانند بهتر است چيزي در مورد اين موضوع ننويسند.
pnnc : جلسه با مديرعامل پرسپوليس چطور بود ؟
خيلي خوب. مطمئن باش اگر احساس خوبي نسبت به اين جلسه و پرسپوليس نداشتم، اصلا زير برگه قرارداد را امضا نميكردم. به نظرم مديرعامل پرسپوليس انسان صادقي است.
pnnc : قبل از اينكه تو با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كني، خيليها منتظر بودند كه تو با پيراهن استقلال عكس بگيري، اما چنين اتفاقي نيفتاد.
واقعيش اين است كه من به باشگاه استقلال رفتم با مديرعامل اين باشگاه جلسه گذاشتم. آنها شرايط و رقم مورد نظرشان را مطرح كردند و مديرعامل اين تيم گفت اگر باشگاه ديگري يك دلار بيشتر از ما به تو پيشنهاد داد برو با آنها قرارداد ببند. خب پرسپوليس پول بيشتري از استقلال به من ميداد و به همين دليل با پرسپوليس قرارداد بستم.
pnnc : گويا چند روز قبل مدعي شدي كه پرسپوليس، بارسلوناست ؟
فكر نكنم حرف اشتباهي زده باشم. من گفتم پرسپوليس بارسلوناي ايران است، نه بارسلوناي آسيا يا دنيا. حتما ميدانيد كه بارسا طرفداران زيادي دارد و پرسپوليس هم در اين قضيه مثل بارسلوناست؛ ضمن اينكه آنها بهترين بازيكن حال حاضر ايران يعني علي كريمي را هم در اختيار دارند.
pnnc : مشكلي با ترافيك خط حمله پرسپوليس نداري؟
اصلا. من هيچ ترسي از رقابت با ديگران ندارم ضمن آنكه اگر به استقلال هم ميرفتم بايد با مهاجمان اين تيم رقابت ميكردم.
pnnc : فكر ميكني با چه مهاجمي در پرسپوليس راحتتر باشي؟
اين وظيفه مربي است كه براي من مكمل خوبي پيدا كند نه من.
pnnc : حالا با پرسپوليس چه اهدافي داري؟
دوست دارم با پرسپوليس قهرمان آسيا شوم به نظرم امسال اين تيم ميتواند قهرمان جام حذفي شود و دوباره در ليگ قهرمانان آسيا باشد.
باشگاه پرسپوليس خواستار دريافت غرامت از الشارجه امارات شد
مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپوليس صبح امروز در نامهاي به فدراسيون فوتبال خواستار دريافت غرامت از باشگاه الشارجه امارات شد.
عباس انصاري فرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز در نامهاي به فدراسيون فوتبال درخواست كرد تا با ارسال نامهاي به AFC در خصوص لغو بازي با الشارجه امارات درخواست غرامت شود.
انصاري فرد در اين نامه پرداخت هزينههايي همچون بليت هواپيما، اسپانسر پرسپوليس در بازي با الشارجه و ... را در 5 بند درخواست كرد.
بازي پرسپوليس و الشارجه امارات به دليل كنارهگيري تيم اماراتي لغو شد.
پیشنهاد 4باشگاه اروپایی برای همکاری با پیروزی
باشگاه پیروزی از چهار باشگاه از اسپانیا ، آلمان ، ترکیه و ایتالیا پیشنهادهایی دارد تا در خصوص مسائل مختلف ورزشی همکاری کند.
این پیشنهادها برای برگزاری دیدارهای دوستانه ، حضور در کلاس های حرفهای ویژه مدیران عامل و جذب بازیکنان است.
انصاری فرد گفت:این پیشنهادها از تیم های باشگاهی 4 کشور اروپایی است که نام آنها به زودی اعلام خواهد شد.
وی افزود :هم اکنون درحال رایزنی هستیم تا درصورت فراهم شدن شرایط لازم در زمان مناسب با سفر به این کشورها مقدمات کار را فراهم کنیم.
88/2/15
پترويچ: مى جنگيم تا قهرمان جام حذفى شويم
مرجع خبری پرسپولیس : در شرايطى كه اتفاقات و حوادث دور و اطراف پرسپوليس و باشگاه زياد است اكثر قريب به اتفاق بازيكنان به نوعى با استفاده از حرفه اى گرى اصلاً وارد اين مسائل نمى شوند و با تمام حواس خود را به تمرين و حضور مؤثر در مستطيل سبز معطوف كرده اند. يكى از نفرات ايوان پترويچ مرد موبورسرخپوشان است كه پس از چند بازى وقفه در حضور در تركيب اصلى پرسپوليس بازگشت خوبى به تركيب ۱۱ نفره سرخ ها داشته است. ايوان پترويچ در پاسخ به سؤالات مطرح شده از سوى ما چنين گفت:
pnnc • از آخرين وضعيت پرسپوليس كمى برايمان صحبت مى كنى؟
- شرايط خوبى است. بعد از اينكه سفرمان به امارات لغو شد برنامه هاى تمرينى مان را در تهران دنبال كرديم و چند روز بيشتر براى بازى با پاس برنامه تمرين را مرور كرديم تا با آمادگى صددرصد براى شكست دادن اين تيم به همدان سفر كنيم.
pnnc • لابلاى حرفهايت از عدم سفر به امارات و لغو بازى با شارجه صحبت كردى. خيلى ها معتقدند اين مسأله به نفع پرسپوليس تمام شد. تو چه نظرى داری؟
- خودم خيلى دوست داشتم حتماً در امارات مقابل الشارجه بازى مى كردم علتش هم اين است كه مى خواستيم اولين پيروزى خارج از خانه مان را در آسيا كسب مى كرديم اما به هر حال اين اتفاق رخ نداد و حيف شد كه اين سفرمان كنسل شد.
pnnc • و اينكه فكر مى كنى حتماً اين بازى در صورت انجام با برد پرسپوليس همراه مى شد؟
- قطعاً. ما روز به روز بهتر مى شويم و با ۲ پيروزى در جام حذفى و پاك شدن خاطره تلخ بازى عجيبمان در قطر مطمئن بودم با پيروزى و هر ۳ امتياز بازمى گشتيم.
pnnc • با انصراف الشارجه و پيروزى الشباب مقابل الغرافه صعود پرسپوليس حتمى شد و ديگر نتيجه بازى مستقيم مقابل الشباب زياد مهم نيست؟
- درست است كه ما صعود كرديم اما در بازى آخر هم برنامه داريم ما بايد با اقتدار و قدرت كامل به عنوان تيم اول به مرحله بعد برويم و اين مسأله در صورت پيروزى ما مقابل الشباب امكان پذير است ما بايد قدرتمان را به رخ حريفمان در مرحله بعدى بكشانيم.
pnnc • برويم سراغ بازى با پاس، ديدارى كه يك قدم ديگر پرسپوليس را به قهرمانى نزديك تر مى كند. فكر مى كنى پاس هم مثل سپاهان، مقابل پرسپوليس شكست بخورد و حذف شود؟
- تيم پاس يك تيم خوب و جنگنده است. به نظر من آنها مربى خوبى چون وينكو بگوويچ دارند. مربى كه پرسپوليس را خوب مى شناسد. مسأله ديگر كه براى اين بازى جالب است، ميزبانى حريف ما مى باشد. آنها در ليگ هم در شهر خودشان، مقابل ما خيلى خوب و جنگنده ظاهر شدند و اگر آمار بازى هاى اين تيم در ديدارهاى خانگى را مرور كنيم متوجه مى شويم پاس، در بازى هاى خانگى مقابل كمتر تيمى شكست خورده اما با وجود همه اين مسائل ما هم به اندازه كافى قدرت داريم تا اين تيم را در خانه شكست دهيم و به مرحله بعدى صعود كنيم.
pnnc • پيش بينى ات از نتيجه اين بازى چيست؟
- ما مى جنگيم تا پيروز شويم. از دقيقه يك تا ۹۰ برنامه داريم. هر چند كه پيش بينى كردن خيلى سخت است و نمى توان فوتبال و اتفاقات عجيب و غريب آن را پيش بينى كرد اما هر چقدر آنها قدرت دارند ما دو برابر آنها تلاش مى كنيم. پرسپوليس براى كسب قهرمانى و سهميه آسيايى مى جنگند و بايد با پيروزى از زمين بيرون بياييم. مطمئن باشيد آنقدر مى جنگيم تا قهرمان جام حذفى شويم.
pnnc • به پايان قراردادات با پرسپوليس زمانى نمانده و خيلى ها دوست دارند بدانند ايوان پترويچ براى فصل بعد خود چه برنامه اى دارد؟
- فعلاً كه تمام حواس و فكرم روى بازى هاى باقى مانده در جام حذفى و ليگ آسياست و صحبت خاصى هم ندارم اما پس از بازى ها، فكرهايم را خواهم كرد و پيشنهادات را مورد بررسى قرار مى دهم اما اولويت اول من با پرسپوليس است. فعلاً هيچ چيز معلوم نيست اما براى فصل بعد اول با پرسپوليس صحبت مى كنم و بعد از آن اگر شرايط فراهم نبود، تصميم جديد را اعلام خواهم كرد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به احتمال فراوان در پرسپوليس ميمانم چون در اين باره با انصاري فرد گفتوگو كردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ابراهيم توره اظهار داشت: پرسپوليس تيم بزرگي است و من دوست دارم دوباره در خدمت اين تيم باشم به همين دليل مذاكراتي با انصاري فرد داشتهام تا به احتمال پيراهن قرمز را در فصل آينده دوباره بر تن كنم.
وي افزود: شايد سال اول دچار مشكلاتي شده باشم اما با اين تجربه در صورتي كه فصل بعد در پرسپوليس باشم به دنبال آقاي گلي هستم.
توره در خصوص بازي مقابل روز يكشنبه برابر پاس همدان در جام حذفي خاطرنشان كرد: ديدار سختي داريم. همه دوست داريم كه يك جام را كسب كنيم. من خاطرات خوشي از گلزني در همدان دارم و بازهم براي گلزني به اين استان ميروم.
اين مهاجم در خصوص ليگ قهرمانان آسيا گفت: صعود به مرحله بعد حقمان بود و در بازي هاي آينده بهتر ظاهر خواهيم شد. معتقدم پرسپوليس يكي از هجوميترين تيمهاي آسيايي است و براي هر حريفي ميتواند برنامههاي ويژهاي داشته باشد. براي ما فرقي ندارد كه در بازيهاي آينده ميهمان يا ميزبان باشيم.
اميرحسين صادقي هم پرسپوليسي شد
مرجع خبری پرسپولیس : اميرحسين صادقي هم پرسپوليسي شد
اميرحسين صادقي با پرسپوليسيها تمديد كرد. درست در شرايطي كه اختلافات مديريتي در باشگاه پرسپوليس بالا گرفته بود، دفاع وسط استقلالي مس كرمان دور از تمام اين جنجالها در خارج از باشگاه آخرين حرفهايش را زد و شرايط پرسپوليسيها را هم شنيد. نتيجه مذاكرات دو روزه هم مثبت بود. صادقي ديروز پاي قرارداد داخلي را براي دو سال با پرسپوليسيها امضا كرد. نام اين بازيكن در همان ليستي ثبت شده بود كه عباس انصاريفرد به عنوان ليست نفرات مورد نياز باشگاه از آن اسم برده بود. چندي پيش پرسپوليسيها پيشنهادشان را با اين بازيكن در ميان گذاشتند، همان موقع مذاكره با اميرحسين صادقي از طرف باشگاه تاييد شد اما انتقادات از مديرعامل به خاطر مذاكره با نفراتي كه در حد و اندازههاي پرسپوليس نيستند، صحبت با مدافع مس را نيمهتمام گذاشت ولي حالا خبر ميرسد كه صادقي براي دو سال با پرسپوليسيها توافق كرده.
اين بار هم مدير توليدي حصاري به عنوان مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس وارد عمل شده است. مديرعامل با همان تدابيري كه براي جذب اشپيتيم آرفي، مهاجم آلبانيايي داشت، اين بار هم همه چيز را به حصاري سپرد. انصاريفرد بعد از عقد قرارداد داخلي با آرفي رسما اعلام كرد كه حصاري به عنوان يك مدير ورزشي و دوست قديمي كه سالها با باشگاه پرسپوليس همكاري كرده، مسووليت نقل و انتقالات را برعهده دارد. مذاكره حصاري با اميرحسين صادقي از روز سهشنبه شروع شد. همه چيز خوب پيش رفت و شرط و شروطي هم در كار نبود ديروز با حضور مديرعامل، دفاع وسط مس كرمان پاي قرارداد داخلي را امضا كرد تا مثل اشپيتيم آرفي بي سر و صدا نامش در ليست بازيكنان جديد ثبت شود. البته به شرطي كه مثل ميثم بائو و صابر ميرقرباني پرسپوليسي شدن اين بازيكن تكذيب نشود.
گفته ميشد پرسپوليسيها با اين دو نفر هم قرارداد داخلي امضا كردند، باشگاه هم تاييد كرد اما
انتقادات اعضاي هيات مديره نسبت به اين موضوع و مطرح شدن اين مسائل كه اين نفرات در حد و اندازههاي پرسپوليس نيستند كار را تا آنجا پيش برد كه مديرعامل هم توافق و امضاي قرارداد با بائو و ميرقرباني را تكذيب كند و فقط از آرفي به عنوان تنها يار جديد سرخپوشان اسم ببرد.
بعد از آن اتفاقات در جلسه هيات مديره مقرر شد كه جذب نفرات با تاييد كميته سه نفرهاي باشد كه انصاريفرد، فرخزادي و آخوندي اعضاي آن بودند. در واقع چون بائو و ميرقرباني مورد تاييد دو عضو ديگر نبودند نامشان از ليست خارج شد حتي پرسپوليسيها مدعي شدند كه قراردادي در كار نبوده است. همان موقع نوشتيم برخلاف هميشه كه بازيكنان به قراردادهاي داخلي پايبند نميمانند و با تيمهاي ديگر وارد مذاكره ميشوند، پرسپوليسيها به خريدهاي خود پشت پا زدند و سنت شكني كردند اما حالا حصاري مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس ميثم بائو را مثل آرفي بازيكن پرسپوليس ميداند. با اين حساب در ليست نفرات جديد نام سه بازيكن ثبت ميشود؛ آرفي، بائو و اميرحسين صادقي كه هر كدام پاي قرارداد دو سالهشان را امضا زدند. بايد ديد با مطرح شدن اين موضوع در شرايطي كه اختلافات مديريتي بالا گرفته و شرايط با قبل زمين تا آسمان فرق دارد، اعضاي هيات مديره باشگاه موضعگيريشان چگونه خواهد بود. آيا اين بار هم خريد جديد سرخپوشان رد ميشود يا بازگشت صادقي به پايتخت اين بار محقق ميشود
عقيلى: پرسپوليسى ها مرا براى فصل آينده مى خواهند
مرجع خبری پرسپولیس : بعد از بازى با الاتفاق مذاكره مى كنم / عقيلى: پرسپوليسى ها مرا براى فصل آينده مى خواهند
هادى عقيلى مدافع تيم سپاهان با چند پيشنهاد جديد از سوى چند تيم ليگ برترى مواجه شده است.وى در خصوص حضور در يك تيم جديد اظهار داشت: از طرف باشگاه پرسپوليس و يك تيم ديگر با من صحبت هايى انجام شده است اما فعلاً پاسخى به آنها ندادم. او در ادامه افزود: به دليل درگيرى با ديدار با الاتفاق فعلاً مذاكره اى با پرسپوليس نداشتم. قرارداد من با سپاهان پايان يافته و احتمال اينكه از سپاهان جدا شوم زياد است. عقيلى در پايان خاطرنشان ساخت: سال قبل هم پرسپوليسى ها خواهان حضورم بودند اما مذاكره را دير با من انجام دادند به هرحال اگر قرار باشد به اين تيم بروم نياز به انجام مذاكره مستقيم و قبول شدن شرايط ۲ طرف است
باقری : از پرسپولیس نمی روم
مرجع خبری پرسپولیس : كريم باقري دربارهي وضعيت خود اظهار كرد: به لطف خدا شرايط بهتري را پيدا كردهام و از امروز تمرينات خود را با وزنه زدن آغاز ميكنم. اميدوارم كه بتوانم از زمان آغاز دور دوم تمرينهاي تيم ملي فوتبال در اين تمرينها شركت كنم.
وي دربارهي ترك پرسپوليس نيز گفت: من نگفتهام كه ديگر براي پرسپوليس بازي نمي كنم بلكه عنوان كردم فعلا نميتوانم براي پرسپوليس به ميدان بروم و بحث عدم تمايلم در ميان نبوده است. اين صحبت تنها مربوط به همين فصل است كه پايان يافته و من براي سال آينده با باشگاه پرسپوليس قرارداد دارم و براي ادامهي همكاري هم با مسوولان باشگاه صحبت خواهم كرد.
كريم باقري دربارهي وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: در هر صورت فصلي كه گذشت براي پرسپوليس به هيچ عنوان خوب نبود. تغييرات بسيار در مديريت و كادر فني رخ داد و درنهايت تيم نتوانست نتايج موفقي بدست آورد. اميدوارم كه ديگر اين مسايل پايان يابد وهمه دست به دست هم دهند تا شرايط تيم بهتر شود. در هر صورت نتايج ما در ليگ هشتم به هيچ عنوان جالب نبود و در ليگ برتر و جام حذفي ناكام مانديم. اكنون تنها اميدمان ليگ قهرمانان آسياست.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران دربارهي بازي پرسپوليس مقابل الشباب نيز گفت: الشباب تيم بسيار خوبي است و بازيكنان با كيفيتي دارد اما، ما بايد در گروه صدرنشين شويم و تصور ميكنم بازيكنان ما ميتوانند با انگيزهي بالا الشباب را شكست دهند ودر صدر جدول قرار بگيرند.
باقري خاطرنشان كرد:
در هر صورت راه حل خروج پرسپوليس از مشكلات اين است كه واقعا دلسوزان پرسپوليس برنامهي خوبي را تنظيم كنند و حوزهي وظايف هر كسي مشخص باشد. به نظر من نبايد اطراف پرسپوليس اين قدر شلوغ باشد.
وي دربارهي وضعيت تيم ملي فوتبال ايران نيز گفت: شانس صعود تيم ملي به بازي مقابل كره شمالي بستگي دارد و صد درصد بايد اين تيم را شكست دهيم. شرايط دشواري براي تيم ملي پيش آمده و اميدوارم مسوولان شرايطي را فراهم كنند كه تيم ايران با بازيهاي بهتر نسبت به گذشته راهي جام جهاني شود.